Prva pobeda Vrščana u Kadetskoj ligi Srbije

VRŠAC – Kadeti OFK Vršca zabeležili su prvu pobedu u sezoni u elitnom društvu. U 2. kolu Kadetske lige Srbije, golovima Pajovića i Mladenovića, savladali su vršnjake iz Jagodine i osvojili prve bodove.

U izjednačenoj borbi u prvom poluvremenu viđena su dva pogotka. OFK Vršac je poveo preko kapitena Pajovića posle idealnog centaršuta Bućkoša iz kornera. Jagodinci su na sličan način stigli do izjednačenja u finišu prvog dela. Korner je izveo Mladenović a strelac je bio Arsić.

U drugom poluvremenu Vrščani su pojačali pritisak na gol gostiju, ali šutevi sa distance nisu dali rezultat. Trenutak odluke dogodio se u 74. minutu, posle dobre akcije i centaršuta Bućkoša, na drugoj stativi najprisebniji je bio Mladenović i zatresao mrežu za veliku radost izabranika trenera Milićevića.

Gradski stadion u Vršcu, gledalaca 250, sudija Dragutin Meničanin (Vrdnik), strelci: Pajović u 29. i Mladenović u 74. minutu za OFK Vršac, Arsić u 41. minutu za GFK Jagodinu, žuti kartoni: V. Pečeničić (OFK Vršac).

OFK VRŠAC: Lazin, Bućkoš, Milošević, Pajović (od 83. Pelivan), Milosavljević, Šepecan (od 90+2. Jungić), Teči, Kostadinov (od 59. Mladenović),Trbović, Pastor, V. Pečeničić (od 86. D. Pečeničić).

GFK JAGODINA: Antić, Prekajac (od 69. Somborski), Đ. Mitić, Arsić, Matić, M. Mitić, Milovanović (od 75. Vulić), Zdravković, Trajković, Stefanović, Stanković (od 73. Petrović).

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.