Dačić: Zatražili smo objašnjenje od Moldavije zbog Bregovića

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je objašnjenje od Ministarstva spoljnih poslova Moldavije, povodom odbijanja da dozvole ulazak u tu zemlju Goranu Bregoviću.
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je naveo da "takva odluka nije u skladu sa tradicionalno prijateljskim odnosima Srbije i Moldavije".
Dačić je ukazao na to da je Bregović nastupao u celom svetu i nikada nije imao takve probleme prilikom gostovanja ni u jednoj zemlji.
Podsetimo, organizatori Guitar music festivala koji se održava u Moldaviji saopštili su da Bregoviću nije dozvoljen ulazak u tu zemlju, iako je već bio sleteo na aerodrom u Kišinjevu.
 
Bregović se izvinio publici što neće moći da nastupi, jer mu na aerodromu, bez obrazloženja, nije bio dozvoljen ulazak u zemlju.
  • /

    22.08.2023 12:52
    /
    nego, cuh da je to zato sto je bregovic nastupio na krimu pred rusima
  • Slavica

    22.08.2023 12:26
    Kalasnjikov
    Demokratski nema sta. Moldavija je slika zapadne demokratije. Cuj..on ima svoje stavove koji nisu njima po volji. Pa nece covek da vodi debatu..vec da svira.
  • MIKI

    21.08.2023 18:14
    Briga
    Šta se Dačić džapa za tuđe državljane? Da li bi se brinuo i za nas obične Srbe iz Srbije? Kako je krenuo sada će od Grčke da traži objašnjenje za hrvatske huligane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija