Automobili

Utorak, 15.08.2023.

15:00

Koje saobraćajno pravilo vozači u Srbiji najčešće krše? VIDEO

Aleksandar Radenković ispred Uprave saobraćajne policije otkrio je da je u poslednjih sedam dana zabeleženo preko 3.500 prekršaja, što je, kako kaže za TV Prva, "ogromna brojka".

Izvor: B92

Koje saobraćajno pravilo vozači u Srbiji najčešće krše? VIDEO
Ilustracija, foto: ATAImages/Amir Hamzagic

Ponavljam još jednom da kod nas, nažalost, u ovom trenutku pešaci nisu bezbedni ni na pešačkom prelazu i dobra je prilika da podsetimo sve vozače na obavezu da kada prilaze pešačkim prelazima, moraju prilagoditi brzinu kako bi mogli bezbedno zaustaviti vozilo. S druge strane, podsećamo pešake da oprez nikad nije na odmet, tako da moraju povećati opreznost čak i kada prelaze ulicu na pešačkom prelazu", naveo je Radenković.

Radenković je istakao da je broj prekršaja tokom ove akcije veći za 50 odsto nego tokom iste akcije u 2022. godini.

ON je naveo da su vozači najčešće kažnjavani zbog brzine.

Pogledajte opširnije u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: