0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ŠOK NA BANOVOM BRDU: Dušan Kerkez nije više trener Čukaričkog!

Objavljeno: 15.08.23 u 13:55

Novi otkaz.

Tim sa Banovog brda Dušan Kerkez su sporazumno raskinuli ugovor, tako da su ‘brđani’ ostali bez svog stratega. Kerkez je povodom ovoga rekao da je u ovom trenutku ovo najbolje rešenje.

-Imao sam sastanak sa direktorima kluba, razgovarao sam i sa predsednikom, u ovom trenutku je to bilo najbolje rešenje. Ovde sam zaista proveo godinu i nešto fenomenalnih dana. Želeo bih da se zahvalim predsedniku Obradoviću, direktorima Matijaševiću, Grkiniću i Dijani Petrović-Đorđević, svim ostalim ljudima koji rade u administraciji i uopšte u klubu, naravno i igračima na prelepoj godini. – naveo je.

Potom se zahvalio svima koji su pratili Čukarički i istakao da ostaju prijatelji za ceo život.

-Hvala i svim ljudima koji su dolazili da gledaju i da bodre Čukarički. Ponosan sam na ono što smo uradili, ostajemo prijatelji za ceo život i ovaj klub će u meni uvek imati velikog navijača. – poručio je on.

Dodao je da se ovakve stvari u fudbalu dešavaju i poželeo sreću Čukaričkom u nastavku.

-Ovakve stvari se u fudbalu dešavaju. Iz sveg srca želim sreću Čukaričkog u nastavku sezone, u prvenstvu i u Evropi. Klub i ovi igači to zaslužuju. Idemo dalje, ponavljam, kao prijatelji. Nikad se ne zna, možda se i vratim ovde jednog dana. – kazao je.

On se nakon dve decenije vratio u srpski fudbal, a nije žalio nijednog trenutka.

-To mi je bilo potrebno, video sam kako stvari ovde funkcionišu. Imao sam veliku želju da se vratim u svoju zemlju, imao sam priliku da radim u jednom od naših najboljih klubova. Bilo je lepo, zanimljivo, bilo je uspona i padova, ali verujem da smo cilj ostvarili, osvojili smo treće mesto, igrali finale Kupa Srbije. Bio sam deo te slagalice, pomogao sam koliko sam mogao. Još jednom, želim ekipi mnogo sreće. – zaključio je Kerkez.

Podsetimo, Dušan Kerkez je na klupu Čuke 2022. godine iz kiparskog AEL-a, a prošle sezone je beležio sjajne rezultate i ostvario istorijski uspeh, osvojivši treče mesto. Tim sa Banovog brda očekuju kvalifikacije za Ligu Evrope, a protivnik je bolji iz duela Olimpijakos-Genk. 

Nakon smene trenera u Vojvodini i odlaskom Radoslava Bataka, evo nakon tri odigrana kola i druge, ovog puta na iznenađnje svih, Dušan Kerkez.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter