Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Острво надомак Новог Сада које свако зове другачије и како стићи до њега? (ВИДЕО)

У току нашег истраживања скривених градских плажа и овога пута смо, баш као и претходних, налетели на нешто сасвим ново и другачије, а што вас може потпуно распаметити.

Није нам требало пуно, чини се свега неколико минута након што смо прошли плажу Вок, да нам се са леве стране укаже бајковито острво.

Острво се налази у близини Беочина, а плажа коју смо посетили израња само понекад, у чему се и крије њена чар. Плажа којој се име не зна, налази се у склопу Љубавног острва.  До плаже није могуће стићи пешака зато вам топло препоручујемо наше „спасиоце“ из фирме „GT Star“ који су нас превезли и показали нам ово скривено место за купање и уживање.

У разговору смо са онима, коју ову скривену оазу на Дунаву посећују често, сазнали да острво носи различита имена, те да је углавном намењено посетиоцима који желе мир, тишину, али и који су спремни да се и упусте у потрагу за новим местом.

Плажа је прилагођена за одмор, купање, сунчање, провод са пријатељима, а може послужити као успутна станица током вожње чамцем, као занимљивост коју нећете имати прилике често видети, поготово када се водостај Дунава подигне.

На нашу срећу купача је било таман толико да можемо да добијемо неколико различитих одговора, а опет мало у односу на Штранд или Официрац са којих смо одлучили да побегнемо због гужве.

У видеу са почетка странице погледајте шта смо сазнали о овом острву, те због чега морате да га посетите!

А ако вам затреба чамац да запловите у непознате и још увек не тако препуне плаже, погледајте инстаграм страницу  „GT Star“ и распитајте се у вези свега што вас занима. Ко зна – можда пронађете нешто баш по вашем укусу, тако да вам вожња до острва буде још изазовнија и боља.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Spasojevic (@gtstar_gliser)

Amazonija usred Novog Sada: Kako stići do skrivenog kutka netaknute prirode na Dunavu? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.