3
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

DULJAJ OTKRIO NA KOJIM POZICIJAMA SU U DEFICITU: Od uprave tražio nova pojačanja! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.23 u 12:25

Protiv Radničkog prilika za iskupljenje.

Šef stručnog staba ‘crno-belih’, Igor Duljaj juče je održao konferenciju za štampu u oči susreta sa Radničkim iz Niša, u oči trećeg kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Meč je na programu danas od 18:55, a osim te utakmice, govorio je i pojačanjima i oktrio šta je tražio od uprave i na kojim pozicijama su u deficitu.

-Imamo igrače, ja sam rekao gde imamo problem, a to je da smo i dalje sa tri štopera, da Jevremović i dalje je povređen, nije u punom ritmu, tek treba da igra. Tražio sam od rukovodstva kluba i znam da će oni to učiniti, treba nam još jedno krilo. – naveo je on.

Nastavio je i dodao da im je potreban štoper.

-U deficitu smo sa štoperima. Tu su Marković i Ilić, tu je i Saničanin za koga mi je iskreno žao što u ovom trenutku nije dobio šansu. On ćuti i radi, kao i Šehović. Prepošteni momci, oni rade, ne prave problem, treniraju i čekaju svoju šansu koja će pre ili kasnije im doći. Ne samo oni, nego većina njih. Potreban nam je još jedan štoper. Ali da dođe neko samo da bi došao, ja to ne želim i to ljudi iz kluba znaju. – jasan je on.

Poručio da je neće da se dovode bilo kakvi igrači.

-Vode se pregovori, ali nećemo dovesti nekoga samo da dovedemo. Ono što sam tražio je krilo, koje nam je potrebno da možemo da pravimo rotaciju. Da promenimo igrača koji može da promeni ritam utakmice u drugom poluvremenu. – istakao je Duljaj.

Podsetimo, u Humsku su do sada stigli Šćekić,  Nikolic, Kanute i Severina, Kalulu, Saldanja Stojković, kao potencijalni transfer pominjao se i povratak Matije Nastasića, ali do toga nije došlo. Takođe, bilo je reči i o Ajzaku Kofiju i Valentanu Eseriku. 

5
0

3 Komentara

  1. Igore,Igore, zasto se vise blamiras i dovodis nas da te pljujemo? Idi covece i preuzmi prvo klince pa sa njima pocni da stvaras trenersko ime jer ovo sto radis sa prvim timom je jad i beda. Nemamo ni jednog jedinog ozbiljnog igraca sem golmana, nemamo igru jer nama ko da je postavi i te duduleke necemu da nauci. Azeri nisu neki kvalitet ali nauceni trenerom i disciplinovanom igrom, za nas su klasa vise. Onaj Partizan sa Mateusom u kojem si i ti igrao je bio tri klase nize od Reala ali ga je Mateus u Baogradu nadigrao a u Madridu odigrao egal sa tim famoznim Galaktikosima jer gol Figa je bio iz cistog ofsajda.I dalje tvrdim da je dobar trener 50% ekipe ali na zalost Igore ti ne pripadas toj vrsti trenera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter