0
Evroliga

FOTO: Starsport

SADA JE ZVANIČNO: Doskorašnji saigrač Nikole Jokića će biti novi košarkaš Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 12.08.23 u 20:35

Sve je potvrdio na svom profilu

Američki košarkaš, Pi-Džej Dozijer, obradovao je mnoge navijače Partizana potvrdom na svom Instagram profilu da je potpisao jednogodišnji ugovor sa ovim klubom. Iako zvanična potvrda još uvek nije stigla iz aktuelnog šampiona AdmiralBet ABA lige, Dozijerova objava donosi uzbuđenje i nadu za crno-bele.

Ovaj bek, koji je ranije igrao za Denver Nagetse i delio teren sa zvezdom NBA lige Nikolom Jokićem, dolazi kao zamena za Dantea Egzuma, koji je nedavno postao član Dalas Maveriksa. Dozijer se ističe svojim odličnim prodorom, izuzetnim pregledom igre i fizičkom dominacijom na terenu.

Njegovo dolazak čini treće ovosezonsko pojačanje za Partizan, pridružujući se Ognjenu Jaramazu i Mateušu Ponitki. Iako još čekamo zvaničnu potvrdu kluba, očekivanja su visoka u vezi sa Dozijerovim doprinosom ekipi tokom naredne sezone.

Navijači Partizana, kao i svi ljubitelji košarke, sa nestrpljenjem će pratiti dalje vesti i razvoj događaja kako bi saznali više detalja o ovom uzbudljivom transferu.

FOTO: Printscreen/Instagram
28
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter