Partizanu je duel sa Radničkim derbi! Duljaj ne priča o Evropi dok ne prođe meč sa Nišlijama!

12.08.2023

17:01

0

Autor: G. F.

Ranjeni crno-beli moraju kako znaju i umeju da pobede tim koji ima dva poraza na startu Superlige

Partizanu je duel sa Radničkim derbi! Duljaj ne priča o Evropi dok ne prođe meč sa Nišlijama!
Igor Duljaj - Copyright Promo/FK Partizan/Sandić foto

Posle dva teška, bolna, možda i otrežnjujuća šamara koje su fudbaleri Partizana dobili na gostovanju Sabahu u Azerbejdžanu, vreme je da se vrate superligaškim obavezama.

A tu ih u nedelju od 19.30 očekuje duel sa Radničkim iz Niša. Crno-beli će biti domaćini, ali gotovo sigurno bez podrške sa tribina, bez obzira na očajnički pokušaj rukovodećeg tandema.

Trener Igor Duljaj posvećen je isključivo toj utakmici, a o evropskim jadima i revanšu ne želi da razmišlja dok za to ne dođe vreme.

- Za nas u ovom trenutku postoji samo Radnički, o Sabahu nećemo da pričamo dok ne prođe meč sa Nišlijama. Pobeda je jedini cilj, neće nam biti lako, videćete da ovaj tim drugačije izgleda sa i bez podrške i pozivam navijače da nas podrže - rekao je Duljaj na konferenciji za medije, pa nastavio:

- Čeka nas rival koji je izgubio obe utakmice, to je opasno, može da nas zavara, doveli su perspektivnog trenera , ali najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo. Od igrača ću tražiti da budu maksimalmo motivisani i da od prvog minuta vršimo agresivni presing.

Duljaj je još jednom ponovio da veoma dobro zna čega se prihvatio kada je seo na klupu crno-belih.

- Znam da sam došao u najtežem trenutku, ne tražim alibi, nije me sramota, meni je čast da budem trener Partizana i otići ću onog trenutka kada budem dao poslednji atom snage. Poražen si samo kad se predaš, a ja se ne predajem. Verujem u ove momke i to je jedini put da bismo opstali. Napraviću jednu ili dve izmene, kroz utakmice se najbolje ulazi u formu. Umor, dug put i vlažnost vazduha ne priznajem.

Duljaj je na kraju otkrio šta misli o sutrašnjem rivalu:

- Radnički je sada za nas derbi, posle dva teška gostovanja, odigrali smo dobro i podrška nam mnogo znači.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike