Petak, 11.08.2023.

14:08

Ovo je bodi-bilder koji je osumnjičen za užas u BiH: Osvajao zlatne medalje, takmičio se u Srbiji FOTO

Nermin Sulejmanović, koji je osumnjičen da je izvršio višestruko ubistvo u Gradačcu, a onda i izvršio samoubistvo, bavio se profesionalno bodi-bildingom.

Izvor: Telegraf

Ovo je bodi-bilder koji je osumnjičen za užas u BiH: Osvajao zlatne medalje, takmičio se u Srbiji FOTO
Foto: Tanjug/AP Photo/Armin Durgut

Sulejmanović je išao i na regionalna i svetska takmičenja.

Na međunarodnim takmičenjima je osvojio dva zlata, rođen je u gradu u kojem je i učinio gnusno delo, a tegove diže od svoje 15. godine. Ipak, bodi-bildingom je počeo da se bavi pre četiri godine, a nešto kasnije je odlučio da se takmiči.

"Šampioni nisu napravljeni u teretani. Šampioni su napravljeni od nečega što je duboko u njima: želje, sna i vizije", govorio je Sulejmanović.

Sredinom prošle godine osvojio je prvo mesto u poluteškoj kategoriji na "IFBB Balkanskom kupu" koji se održavao u Knjaževcu, u Srbiji, prenosi "Telegraf".

Sulejmanović je bio u bekstvu, a onda je potvrđena informacija da je oduzeo sebi život.

Sva dešavanja u vezi sa ovim slučajem iz časa u čas pratite u Live blogu na B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: