2
Evrokupovi

Zdravko Jokic gensek OFK Beograd, uprava, Januar 14. 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PARTIZAN OZBILJNO OŠTEĆEN: Evo šta sudijski analitičar kaže o večerašnjem deliocu pravde!

Objavljeno: 10.08.23 u 21:55

Čuli smo i stručno mišljenje.

Partizan je večeras poražen na gostovanju Sabahu u okviru kvalifikacija za grupnu fazu Lige konferencija. Slavio je domaćin sa 2:0, a promašili su i kazneni udarac. Prema mišljenju nekadašnjeg sudije, a sada uspešnog sudijskog analitičara Zdravka Jokića, bilo je grešaka!

‘Taj sudija nije zadovoljio. Napravio je dve greške, pomoćni sudija takođe, drugi pomoćni takođe. Nema VAR-a, ali mislim da nisu bili ofsajdi kada je davao znak… Sudija je pogrešio u menadžmentu utakmice. Prvo je taj žuti karton za Belića… U jednoj utakmici kada se igra na ispadanje retko se daju kartoni u uvodnim minutima. Ovde bi bio žuti karton da je ispred njih dvojice bio prazan prostor, da protivnik može da razvije opasan napad. Prekršaj jeste bio, ali žuti karton nije i vrlo je rizično dati ga tako brzo. Plašim se da sudije u pripremi utakmice gledaju neke ranije mečeve.’ – rekao je Jokić i potom dodao:

‘Najbitnija situacija. Sudija je bio ispred njih, dobro pozicioniran. Ovde imamo da je igrač Partizana udario loptu, izbija loptu desnom nogom, nakon toga dolazi igrač preko njegove noge i nema prekršaja. Prekršaj bi bio jedino ako bi igrač Partizana izbio loptu, ali drugom nogom sa velikom silinom pokupio igrača. Onda je to prekršaj i žuti karton. Ako taj start nije bezobziran nije bilo razloga da sudija reaguje.’ – zaključio je iskusni sudijski analitičar.

17
14

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter