„Nikad joj prva ne bih pružila ruku pomirenja!" Kuma nacionale otkrila detalje slučajnog susreta s Anom Ćurčić

10.08.2023

20:10

0

Autor: M. G.

Sve se skoro odvilo, u blizini FK Radnički

„Nikad joj prva ne bih pružila ruku pomirenja!" Kuma nacionale otkrila detalje slučajnog susreta s Anom Ćurčić
Ana Ćurčić i Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda, doskora kume, a odskora ljute rivalke, slučajno su se srele u gradu, a to prema rečima buduće učesnice „Elite" nije moglo da prođe bez teških pitanja.

- Srele smo se relativno skoro ispred Radničkog, ona je išla u fudbalski klub, ja sam izlazila iz restorana. Dobacila mi je sa 15 metara rastojanja: „Ej, Kačavenda". Ja sam joj rekla otkad sam ja za tebe Kačavenda, ti si za mene Ana, a ne Curčić - počela je Milena, prenosi „Alo", a poznata kuma nacionale ubrzo je nastavila pa otkrila i šta ju je bivša zadrugarka onda i upitala.

- Vratila se, prišla mi, neku smo progovorile, njeno prvo pitanje je bilo: „Kako te nije sramota da me pogledaš u oči?" Ja sam se nasmejala, htela sam da joj kažem: „Nije higijenski da mi uzimaš pitanje iz usta". Ona je držala grčevito tablet u kojem sve piše. Ako bude ulazila, moraće da nauči sve iz tog tableta napamet, ako uđe u „Zadrugu". Ja joj šaljem poruku da se dobro naoruža i da nauči sve to iz tableta napamet (ako hoće da krene na mene).

Kako je onda dodala, iza zidina rijaliti kuće u Šimanovcima ne bi joj prva pružila ruku pomirenja, posle svega.

- Ukoliko bi Ana ušla u „Zadrugu", nikada joj ne bih prva pružila ruku pomirenja. Nisam prva krenula na nju, bila sam veliki diplomata do sada, ali neću je raskrinkavati u „Zadruzi", ukoliko me ne napadne - zaključila je Kačavenda.

Ana Ćurčić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike