Futsal tim iz Barica izborio plasmanu finale Kupa Libertatea

PLANDIŠTE – Turnir u malom fudbalu Kup Libertatea i ove godine okupio je veliki broj ekipa koje su se takmičile kroz dve polufinalne grupe, kako bi izborile plasman na završnicu turnira.

Na inicijativu sportske uređivačke sekcije novinske redakcije „LIBERTATEA“ iz Pančeva, još davne 1959. godine, osnovno je KUP takmičenja na teritoriji Banata, u mestima gde pretežno žive porodice rumunske nacionalnosti. Svake godine tokom letnjeg perioda održavaju se takmičenja u malom fudbalu organizovanjem popularnog Kup-a „LIBERTATEA“.

Na ovogodišnjem takmičenju kroz polufinalne mečeve koji su igrani u Seleušu, svoje učešće na završnom turniru izborile su ekipe iz Barica, Straže, Seleuša i Toraka.

Nakon odličnih mečeva i velike borbe svoje mesto u finalu izborile su ekipe Seleuša i Barica. Veliki broj posetilaca, navijača i ljubitelja igre imalo je priliku da uživa u majstorijama timova učesnika ovog Kup takmičenja. Ovaj fudbalski turnir živi već nekoliko decenija i svake godine konkurencija je sve veća, a do prestižnog trofeja je sve teže doći zbog sve veće kvaliteta timova koji se takmiče.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.