0
Fudbal

head coach Igor Duljaj during the Friendly match Prijateljski Mec between Partizan and Mladost GAT at Teleoptik Sports Center on July 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ PORUČIO PRED DUEL SA SABAHOM: ‘Nema slabih timova!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.23 u 18:25

‘Da pozdravim naše navijače, iako sada nisu tu sa nama, oni su uvek uz nas.’

Fudbaleri Partizana sutra kreću svoje evropsko putovanje u okviru kvalifikacija za Ligu Konferencija. Tim iz Humske će kao prvu prepreku imati ekipu Sabaha, a duel se igra sutra od 18 časova u Bakuu. Crno-beli’ od starta sezona imaju jedan remi sa TSC-om 3:3 i pobedu protiv Vojvodine 2:0.

Trener Partizana, Igor Duljaj je na konferenciji za štampu u Azerbejdžanu rekao da nema slabih timova.

-U ovom trenutku je veoma teško reći, bez obzira što su oni tu od 2017. godine, da kažemo da li je tim slab ili jak. Nema slabih timova, malo primaju golova, imaju par interesantnih igrača u svojim redovima. Pored toga što imamo ozbiljnog protivnika, ovde je toplo i velika je vlažnost, to će možda biti problem na sutrašnjoj utakmici. – započeo je.

Potom je otkrio da li je Saldanja oktrio neke informacije o njihovom sadašnjem protivniku, pošto je bio član Nefčija.

 -Informacije je dao mom asistentu Portugalcu. Imamo informacije što se tiče ekipe od Saldanje. – jasan je bio.

Imao je reči hvale za stratega Sabaha.

-Gospodin Musajev je kvalitetan trener i mlad stručnjak. Imao je dosta mladih pojedinaca u svom timu. Imaju odličan tim, posebno su opasni kada im se oduzme lopta. Moramo da obratimo pažnju, imaju brze igrače i biće interesantna i teška utakmica. Daleko od toga da dolazimo sa spuštenim gardom, ove dve utakmice iz domaćeg prvenstva daju nadu da možemo da pokažemo kvalitetan fudbal. Imamo obavezu i zbog navijača. – istakao je on.

Za kraj je uputio pozdrave navijačima.

-Da pozdravim naše navijače, iako sada nisu tu sa nama, oni su uvek uz nas. – poručio je Duljaj.

Pored stratega, obratio se i kapiten Partizana, Svetozar Marković koji je dao kratak komentar.

Naša očekivanja kao i pred svaku evropsku utakmicu kvalifikacija je prolaz dalje. I pred ovaj meč tako razmišljamo, odradili smo analizu protivnika i nadamo se da će biti u redu. Nadamo se da će ovo biti jedna evropska utakmica, čeka nas težak zadatak. – naveo je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter