Kilijana ste još bolje upoznali kao Openhajmera, a znate li ko mu je žena? Evo zašto je se niko nikad ne seća! (FOTO)

07.08.2023

23:46

0

Ime joj je Ivon Meginis - ogromno u svetu umetnosti

Kilijana ste još bolje upoznali kao Openhajmera, a znate li ko mu je žena? Evo zašto je se niko nikad ne seća! (FOTO)
Kilijan Marfi - Copyright Profimedia

Kilijan Marfi, glumac koji je trenutno u fokusu zbog glavne uloge u filmu „Openhajmer", uprkos ogromnoj slavi i te kako uspeva da svoj život živi daleko od znatiželjnih pogleda. Ukoliko se pitate koliko tačno daleko - dovoljno da mu skoro niko i nikad ne prepoznaje najveću ljubav, suprugu Ivon Meginis, osim u kreativnim krugovima jer je veliko ime vizuelne umetnosti.

Oboje su rodom iz Irske, neko vreme su živeli u Londonu, a sada su sa svoja dva tinejdžera u Dablinu i „glamur Holivuda im je poslednja rupa na svirali".

Jedna od retkih fotografija Ivon u javnosti, Profimedia
 

- Zaista ne moram da živim u Los Anđelesu - istakao je još 2005. godine Marfi za „People" pa dodao: Bio bih baš udaljen od porodice. Nikada se ne bismo viđali.

Marfija je, inače, prva glumačka uloga iz kasnih devedesetih iz jedne predstave gotovo katapultirala „na mapu". Komad („Disco Pigs") je bio toliko dobro prihvaćen da je s istim obišao Dablin, London, pa i svet za 18 meseci. U to vreme je i upoznao Ivon, a onda ga je tokom čitave turneje u stopu pratila.

- To je bio i najznačajniji period mog života. Ljudi koje sam onda upoznao, ostali su mi najbliskiji prijatelji. Zbog njih sam ovakav kakav sam. Tada sam upoznao i današnju suprugu, išla je sa nama na turneju... Bilo je uzbudljivo, bili smo samo deca koja su tražila svoj put - objašnjavao je 2016, za „The Guardian".

Par je „na ludi kamen" stao 2004. i dobili su dvoje dece, sinove Malakija, rođenog 2005. i Arana, koji im se „pridružio" dve godine kasnije. Na crvenom tepihu se ne pojavljuju zajedno, ali van kamera, uživaju u porodičnim čarolijama do maksimuma. Jedino značajno razdvajanje kroz koje su prošli bilo je snimanje „Birmingemske bande" („Peaky Blinders"). Kilijan je tada boravio u Liverpulu, dok je Ivon sa decom ostala u Dablinu.

Kilijan Marfi, Profimedia
 

- Život sam tada „isključio". Posle radnog dana bih išao pravo u taj jedan maleni stan, učio tekst za sutra i gledao da se što bolje naspavam. Onda ustanem i 'ajmo ponovo, sve isto - istakao je svojevremeno.

Sve je to zbog nje

Glumac naglašava kako je njegova žena ta zbog koje on čvrsto, s obe noge, stoji na zemlji i uprkos popularnosti koju je stekao.

- Izuzetno je važno imati jednu takvu osobu kraj sebe. Moj život se, u stvari, ni na koji način nije promenio. Družimo se s istim ljudima, odlazimo na „naša mesta"... - kazao je bio on, zahvalan izabranici što mu i ne dozvoljava „da poleti" čak i onda kada bi to opravdano mogao.

Sa druge strane, uspeli su da podignu naslednike tako da imaju mnogo više samopouzdanja nego što je to imao on u njihovim godinama:

- Imao sam ja hrabrosti, ne mogu da kažem... Ali, oni deluju mnogo stabilnije, nego što sam to bio ja. Sigurni su u sebe, a mene to čini veoma srećnim. Meni je dosta vremena trebalo da tek delam, bez mnogo razmišljanja. Svako je ono što jeste i takav i treba da bude, to je sasvim okej.

Kratka, ali značajna biografija

Ivon je, inače, od Kilijana starija četiri godine. Osim kao vizuelna umetnica, supruga glumca Kilijana Marfija, poznata je i po tome što joj je tamošnji političar, Džon Meginis, ujak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike