Kikinda dan posle jakog nevremena: Saniranje posledica i formiranje komisije za procenu štete

KIKINDA – Gradonačelnik Nikola Lukač zajedno sa načelnikom Severnobanatskog upravnog okruga Miroslavom Dučićem i nadležnim službama, obišao je nekoliko lokacija oštećenih u jučerašnjem nevremenu gde je razgovarao sa sugrađanima o pričinjenoj šteti.

Od juče su na terenu sve nadležne službe, komunalna, građevinska inspekcija, Sekretarijat za zaštitu životne sredine,  poljoprivredu i ruralni razvoj, radnici Javnog preduzeća „Kikinda“, a tokom jučerašnjeg dana intervenisala je i vatrogasna služba.

Foto: instagram/gradonacelnikkikinde
Foto: instagram/gradonacelnikkikinde
Foto: instagram/gradonacelnikkikinde

Gradonačelnik je sa saradnicima posetio domaćinstva u ulicama Vuka Karadžića, Cara Dušana, Stevana Sremca, kao i deo Mikronaselja, ispred čijih kuća, odnosno zgrada su pala stabla. Obišli su i fudbalski stadion „ŽAK“, gde je oluja odnela deo krova.

Foto: instagram/gradonacelnikkikinde

Ovom prilikom, gradonačelnik je istakao da će u najkraćem roku biti formirana komisija za procenu štete. „Najbitnije je da niko nije povređen, a na nama je da utvrdimo štetu i gde možemo, da pomognemo da se šteta sanira“, izjavio je prvi čovek grada Kikinde.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.