Subota, 05.08.2023.

13:04

Rusi zapretili: Želite katastrofu?

"Nije im dovoljno udara na Odesu i Izmail, oni razumeju samo surovost i silu", rekao je zamenik šefa Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

Izvor: RT.rs

Rusi zapretili: Želite katastrofu?
EPA-EFE/EKATERINA SHTUKINA / SPUTNIK

Medvedev se oglasio povodom napada ukrajinskog drona na ruski tanker "Sig" u Kerčkom moreuzu.

"Rosmorrečflot" je ranije izvestio da se iz ruskog tankera "Sig" ispumpava voda. Brod je na površini, u južnom delu Kerčkog moreuza, dobio probojnu rupu u prostoru mašinskog odeljenja, kao posledicu, napada morskog drona, navode "RIA Novosti".

"Kopilad i degenerici razumeju samo surovost i silu. Očigledno, nije im dovoljno udara na Odesu, Izmail...", napisao je Medvedev na Telegramu.

"Ako kijevski ološ hoće da upriliči ekološku katastrofu u Crnom moru, mora je dobiti na onom delu svoje teritorije koji će uskoro pripasti Poljskoj i koji će smrdeti vekovima posle toga", bio je jasan Medvedev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

22 h

Podeli: