„Hajduk 1912“ ulazi u prvenstvo sa ozbiljnom ekipom

lopta
SOMBOR – Kulski „Hajduk 1912“ nastavlja da kompletira ekipu. U proteklih par dana, paraf za ekipu iz Kule potpisali su mladi Andrej Vujović (2005) i Veljko Petrić (2004).

Obojica su u prethodnom periodu boravili na Gradskom stadionu u Somboru, gde su zabeležili i po nekoliko seniorskih nastupa. Pored njih dvojice, angažovani su i Veljko Đurđević (2003) koji igra na poziciji štopera i dolazi iz „Kolubare“ iz Lazarevca, te levo krilo Mihailo Ljumović (2004) koji je do sada nastupao za „IMT“ iz Beograda.

Veliko pojačanje stiže iz Lučana. Dres „belih“ zadužio je Stefan Živković. Igra na poziciji levog beka. U dosadašnjoj karijeri odigrao je 99 utakmica u Super ligi Srbije. Nosio je dres „Čukaričkog“, Zemuna, „Mladosti“, a igrao je još i u Kazahstanu i Grčkoj. Dogovorena je saradnja i bivšim prvotimcem „Crvene zvezde“ Jovanom Krnetom.

Iskusni štoper je nakon Zvezde proveo pet godina u Ukrajini, Azerbejdžanu i Grčkoj, a nakon toga nastupao je za: Inđiju, Rudar iz Pljevalja i Smederevo. Poslednje pojačanje je Nikola Jovanović, bivši igrač beogradskog Rada.

Ono što je sigurno je da će trener Željko Račić ove sezone na raspolaganju imati veliki roster iskusnih igrača superligaškog kalibra i da će biti na velikim, ali „slatkim“ mukama prilikom formiranja startne postave.

Ovim informacija treba dodati i da će „Hajduk 1912“ sutra, 5. avgusta, od 17 časova, na svom stadionu „Milan Sredojević“ ugostiti Mladost iz Bačkog Jarka.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.