2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

VANJA DRKUŠIĆ PORUČIO: ‘Nije tajna da sam navijač Crvene zvezde, prija kada čuješ da se jedan tako veliki klub interesuje za tebe!’

Objavljeno: 03.08.23 u 10:56

Potencijalno pojačanje ‘crveno-belih’ govorio da li bilo kontakta.

Od dolaska Baraka Bahara na kormilo Crvene zvezde, taj tim je pokazao izuzetan kvalitet, prezišavši sve dosadašnje prepreke. Najupečatljivija pobeda je protiv Fiorentine sa čak 5:0, ali nastavio je tim iz Ljutice Bogdana sa petardiranjem, pa je naredna žrtva bila Vojvodina u prvom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

U ‘crveno-belom’ taboru se još uvek radi na sklapanju ekipe za narednu sezonu, a samim tim da se igra i Liga šampiona, potreban je i veći roster. Kao nova pojačanja stigli su Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado Miloš Degenek.

Međutim, tu se ne staje, na meti Zvezde je defanzivac Sočija, Vanja Drkušić. On je reprezentativac Slovenije, a pre ruskog tima nastupao je Krku, Kršku i Herenven, a prošle sezone za Soči odigrao je 38 susreta i bio precizan dva puta. Pisalo se da bi na ‘Rajko Mitić došao na pozajmicu sa pravom otkupa.

Nakon ovih špekulacija, oglasio se i sam Drkušić, koji je za Sportski Žurnal rekao da zna da je bilo interesovanja, ali da ne zna u kojoj fazi su pregovori sada.

-Agent Mladen Ratkovica me je obavestio da postoji interesovanje Crvene zvezde. Bukvalno je to sve što imam od informacija. Takođe, znam da su klubovi ranije pričali, u kojoj su sad fazi zaista ne bih znao. Znam da me Soči neće pustiti bez obeštećenja. – započeo je.

Takođe je istakao da je navijač Zvezde.

-Zvezda je veliki klub. Nije tajna da sam navijač Crvene zvezde. Pamtim je od malih nogu tako da je normalno da prija kada čuješ da se jedan tako veliki klub interesuje za tebe. – poručio je on.

Potom je otkrio kakav fudbal voli.

-Snalazim se u timovima koji igraju napadački fudbal. Brz sam, tako da mogu da pohvatam kontre. – naveo je.

Dodao je da je najbolja nema bolje prilike za učenje od Aleksandar Dragovića.

-Mlad sam igrač, mogu još mnogo da naučim, a gde ćete bolje prilike od kapitena Crvene zvezde Aleksandra Dragovića. Još uvek štopera za neki od timova iz Liga petice. – zaključio je Drkušić.

11
3

2 Komentara

  1. Eto zbog ovakvih piskarala nema nama fudbala, rezultat, pa makar i namešten, u prvom planu, iako stečen nepošteno, sram te bilo, ajde na kasu obercrvenog terzinja

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter