0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Udinese_1896

SAMARDŽIĆ PRED TRANSFEROM U REDOVE ITALIJANSKOG VELIKANA: Poznati insajder otkrio sve detalje, evo šta Udineze dobija!

Objavljeno: 29.07.23 u 17:13

Prepoznali su njegov kvalitet.

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić nalazi se na korak od prelaska u Inter, kako javlja poznati ekspert za fudbalske transfere Fabricio Romano. Mladi vezista je uspešno dogovorio lične uslove sa vicešampionom Evrope, što bi značilo da je transfer veoma blizu realizacije.

„Neroazuri“ su poslali Udinezeu ponudu vrednu 15 miliona evra, uz dodatak da bi fudbaler Đovani Fabijano prešao u Udineze, uz klauzulu u ugovoru koja bi omogućila Interu da ga vrati nazad ako to bude želeo.

Naredne nedelje očekuje se nastavak pregovora između dva kluba, te se vrlo verovatno očekuje postizanje konačnog dogovora o transferu.

Samardžić je rođen u Berlinu i svoje fudbalsko školovanje započeo u Herti. Nakon samo tri nastupa u seniorskoj konkurenciji, prešao je u Red Bul Lajpcig, ali tamo nije uspeo da se izbori za značajnu minutažu, zbog čega je otišao u Udineze. Prošle godine je u Italiji pokazao izuzetne igračke sposobnosti i bio je jedan od najboljih igrača svog tima.

Njegov impresivan učinak privukao je pažnju brojnih klubova na Apeninskom poluostrvu, a pored Intera, interesovanje su pokazali i Juventus i Milan.

Važno je napomenuti da je Lazar Samardžić prošao sve mlađe reprezentativne kategorije Nemačke, ali je prelomio da u seniorskoj konkurenciji obuče dres Srbije, zahvaljujući trudu i ubedljivosti selektora Dragana Stojkovića Piksija.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter