Vučić: Vulin je korektan čovek, sankcije koje su mu uvele SAD su zapravo poruka meni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su američke sankcije direktoru Bezbednosno informativne agencije Aleksandru Vulinu poruka upućena njemu.
Vučić: Vulin je korektan čovek, sankcije koje su mu uvele SAD su zapravo poruka meni
Foto: 021.rs
Dodao je da Srbijom "neće upravljati stranci, bar dok je on predsednik", već njeni građani.
"Sasvim sigurno je upućena meni. Veče pre toga mi je jedan strani zvaničnik jasno rekao - najavi samo da će Srbija promeniti svoju politiku o sankcijama prema Rusiji i ovog prema Vulinu neće biti. Ja sam ćutao", rekao je Vučić na televiziji Prva.
Vučić je naveo da je Vulin "korektan čovek", ali da je mislio da je država u opasnosti, on bi mu rekao: "Aleksandare, molim te podnesi ostavku".
 
"Neću da bilo koji pojedinac bude ispred politike države. Da li će država u nekom trenutku da bude ugrožena, pa ćemo morati da menjamo svoju odluku ja to ne znam, ali kao što znate ja to ponavljam već godinu i po dana", rekao je Vučić, misleći na sankcije Rusiji.
 
Vučić je upitao: "šta bih ja trebalo da radim (povodom takve poruke) da kleknem i molim za milost da bih ostao duže na vlasti", i ocenio da se tako nešto ne može desiti.
 
"Evo već 11 godina, ovde u javnosti, govore da sam došao na vlast jer sam nešto obećao strancima da ću uraditi. Pa tako mali Đokica zamišlja politiku", rekao je Vučić.
 
Podsetimo, Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije direktoru BIA Aleksandru Vulinu, stavljajući mu na teret umešanost u "organizovani kriminal, trgovinu narkoticima i oružjem".
  • Jrla

    02.08.2023 20:57
    Вулин коректан човек
    Јесте коректан. Одлично се показао у пословима и војске и полиције. Заиста нико не би могао ништа друго да каже ако жели истину.
  • Baba

    30.07.2023 07:58
    'Ajde
    Otkad se poltronstvo i poslusnost zovu "korektnost"? A jadni Vucic, kad su ga vec Ameri izignorisali, sam dize dva prsta:" molim, gospodine, nije on, ja sam!"
  • Didi

    29.07.2023 19:59
    Aleksandri treba da odu
    Država je odavno u opasnosti, prema tome: "Aleksandare, molim te podnesi ostavku".

    Ovo se odnosi na nepomenika, vulina i martinovića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija