PSŽ se raspada zbog Mbapea! Situacija sve gora, sada i kapiten na udaru jer ima pogrešno mišljenje

28.07.2023

22:43

0

Autor: P.K.

Vlasnici će da se otarase svakog ko nije uz njih.

PSŽ se raspada zbog Mbapea! Situacija sve gora, sada i kapiten na udaru jer ima pogrešno mišljenje
Kilijan Mbape - Copyright Tanjug/AP

Francuski napadač Kilijan Mbape je izbačen iz tima Pari Sen Žermena zbog neslaganja s klubom oko ugovora. On ne želi da ga produži, hoće bez obeštećenja u Real naredne sezone, uprava "svetaca" je to prozrela i ucenila ga: ili produži ili nećeš igrati.

Svi znamo šta je dalje bilo, ali ova situacija preti da razori ekipu.

Znamo da je trener Luis Enrike bio nezadovoljan što Mbape nije pošao na turneju, a sada je Kapiten tima Markinjos je podržao svog saigrača na konferenciji za medijeTo je razbesnelo rukovodstva kluba, a mediji u Francuskoj su čak izvestili da je i on stavljen na transfer listu zbog toga.

Ove reči podrške nisu se dopale vlasnicima kluba iz Katara, jer ne žele igrače koji su "protiv" njih u timu. Trenutno, agent brazilskog štopera istražuje moguće klubove koji bi bili zainteresovani za njegove usluge.

Markinjos je već godinama jedan od najboljih defanzivaca i ima ugovor s klubom do 2028. godine. Međutim, sada se čini da je moguć rastanak nakon pune decenije provedene u klubu. On je stigao u PSŽ 2013. godine za oko 31 milion evra i odigrao je više od 400 utakmica za klub.

Što se tiče Mbapea, PSŽ je dobio ponudu iz Saudijske Arabije vrednu 300 miliona evra za njega, koju su prihvatili. Međutim, napadač je odbio tu ponudu, uprkos tome što je bila najveća u istoriji sporta. Sada PSŽ zahteva 250 miliona evra od Real Madrida za transfer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike