Najnovije vesti
Vesti Svet
Trenutak kad je suprug saznao da mu je žena ubila svoju najbolju prijateljicu

"NE BI ONA TO URADILA, OVO JE ALJKAVO" Šok snimak: Ovako je muž sa užasom saznao da je njegova žena ubila njihovu najbolju prijateljicu (VIDEO)

Ne možeš uvek da veruješ svojim prijateljima, a nekad ni bračnom partneru. Jedan suprug sa užasom je tako saznao šta je uradila njegova žena.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Trenutak kad je Zek Mekartur shvatio da je njegova žena Ešli ubila svoju najbolju prijateljicu Foto: UNILAD / screenshot
Trenutak kad je Zek Mekartur shvatio da je njegova žena Ešli ubila svoju najbolju prijateljicu

Zek Mekartur razgovarao je sa policijom o svojoj ženi Ešli nakon što je njihova zajednička prijateljica Tejlor Rajt nađena mrtva u septembru 2017. u Pensakoli na Floridi. Odgovarao je na pitanja o svom životu i finansijama, uključujući utvrđivanje njegovog alibija. Zek je možda mislio da govori u svoje ime, ali nije bio ni svestan da su službenici koji su ga ispitivali imali na umu nešto drugo.

Blic preporučuje
Ešli Mekartur
Foto: COURT TV / Facebook
Ešli Mekartur

Ispostavilo se, naime, da je njegova žena Ešli glavni osumnjičeni u slučaju ubistva. Policija je imala čitav niz osumnjičenih, uključujući Tejlorinog bivšeg muža od kojeg je ukrala 100.000 dolara, njenu novu prijateljicu Kasandru Voler – i najbolju prijateljicu Ešli Mekartur.

Ešli je kobnog dana 2017. pokupila Tejlor i zaustavila se na farmi svojih roditelja. Tamo ju je ubila i sahranila njeno telo, piše Unilad.com. Ešli, koja je prethodno radila kao tehničar na mestu zločina, ukrala je potom telefon svoje prijateljice i poslala poruku sa njega kako bi izgledalo da je Tejlor još živa.

Kasandra Voler
Foto: COURT TV / Facebook
Kasandra Voler

Čak je reagovala na Kasandrine frenetične poruke u kojima je pitala Tejlor da li je dobro, navodeći da joj “treba malo vremena za sebe”. Potom je otkazala planiranu večeru sa Kasandrom u ime Tejlor, navodeći da joj treba nekoliko dana da razbistri glavu.

Tužioci su tvrdili da je Ešli upucala Tejlor u potiljak na farmi svojih roditelja, nakon što je od nje ukrala oko 34.000 dolara. Ešli je pomagala svojoj prijateljici da prebrodi razvod. Ona je “čuvala” novac za Tejlor kako bi prikrila njenu imovinu tokom postupka. Ali, umesto da ga stavi u sef stavila ga je sebi na račun.

Policija je tokom istrage ispitala Ešlinog supruga Zeka, koji je radio kao privatni istražitelj. Nakon nekih osnovnih pitanja o tome gde je i kakve su mu finansije, jedan službenik ga je upitao:

- Na osnovu posla koji mi radimo i posla koji ste vi nekad radili, šta mislite o tome?

-Na stranu osećanja – dodao je drugi službenik.

Zek je duboko uzdahnuo i pauzirao pre odgovora.

- Ne mogu da vidim da ona radi tako nešto. Ona je super inteligentna, ima master diplomu. Ovo je prosto aljkavo. Ne mogu je videti da radi tako nešto – rekao je on.

Zek Mekartur
Foto: COURT TV / Facebook
Zek Mekartur

Nažalost, dokazi protiv Ešli su se nagomilali. Ona je viđena na nadzornoj kameri u gvožđari kako kupuje isti beton koji je korišćen da se napuni Tejlorin grob. Nakon četvorodnevnog suđenja, koje je počelo 2019, porota ju je proglasila krivom. Osuđena je za prvostepeno ubistvo i dobila doživotnu robiju sa minimalnom kaznom od 25 godina zatvora.