Najnovije vesti
Vesti Hronika
"Blic" na mestu nesreće kod Tivta: Na snazi bio crveni alarm, muškarca uvukli talasi u more

TALASI BACALI LJUDE NA STENE KAO IGRAČKE "Blic" na mestu nesreće kod Tivta: Muškarac (31) upao u more, pa se utopio: Na snazi bio crveni alarm (FOTO)

Muškarac P.M. (31) utopio se danas kod Tivta u talasima koje je podigao jaki jugo, a troje ljudi je povređeno kada su ih talasi bacili na stene na obali. Kako saznajemo, prilaz mestu na kom je došlo do nesreće je blokiran

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Zoran Ilić / Ringier
.

Do tragedije je došlo kod uvale Pržno, na divljoj plaži, saznaje "Blic" na licu mesta.

- Na snazi je bio crveni alarm od jutros, ali su njih četvoro bili na toj divljoj plaži, talasi su bili veliki ceo dan - kaže očevidac za "Blic".

Blokiran je prilaz stenama
Foto: Zoran Ilić / Ringier
Blokiran je prilaz stenama

Naš sagovornik opisao je kako je došlo do stravičnog ishoda na plaži.

Policija obezbeđuje prilaz

- Talasi sa stena su ih povukli, pa je dečko koji se utopio verovatno upao u vodu, a tri osobe koje su bile sa njim talasi su bacali o stene - kaže za naš portal muškarac koji je bio tu u trenutku tragedije.

Kako naš reporter sa lica mesta javlja, policija je blokirala prilaz iz bezbednosnih razloga i obezbeđuje prostor.

Pomoć povređenima je pružila ekipa Službe za vanredne situacije iz kompleksa Luštica Bay koja je uprkos, veoma teškim uslovima na moru, uspela da izvadi i telo utopljenika.

Pomoć povređenima sa kopnene strane ukazale su ekipe Službe zaštite Opštine Tivat i Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Krtoli" iz Radovića, a medicinski ih je zbrinuo tim Hitne pomoći iz Tivta.

O incidentu je obaviješten i UPSUL koja je koordinisala naporima spasilačkih službi.

Telo utopljenika koje je prebačeno do marine Luštica Bay predato je policiji i medicinarima koji su mogli samo da konstatuju smrt.

(Blic, Vijesti)