Porodica deteta ubijenog u Ribnikaru od roditelja dečaka koji je počinio ubistva traži 350.000 evra

Porodica jednog deteta ubijenog u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, podnela je tužbu za naknadu nematerijalne štete protiv roditelja dečaka koji je počinio ubistva.
Porodica deteta ubijenog u Ribnikaru od roditelja dečaka koji je počinio ubistva traži 350.000 evra
Foto: 021.rs (arhiva)
Tužba je podneta parničnom odeljenju Višeg suda u Beogradu i ta porodica u njoj zahteva oko 350.000 evra na ime naknade nematerijalne štete zbog pretrpljenog duševnog bola i patnje, kao i pretrpljenog straha.
Tužbu su preko punomoćnika podneli roditelji, kao i mlađi brat i sestra ubijenog deteta.
Porodica ovog deteta je prva dostavila predlog privremene mere da se majci dečaka privremeno zabrani raspolaganje imovinom, što je sud prihvatio i odredio tu meru.
 
Nakon prve mere koju je predložila ova porodica, još 27 članova porodica ubijenih takođe su predložili sudu da roditeljima dečaka odredi privremenu meru zabrane raspolaganja imovinom.
 
Dečakov otac uhapšen je odmah nakon masakra i on se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.
  • Blizanac

    26.07.2023 09:57
    Ribnikar
    Svaka čast roditeljima na hrabrosti ali ja ne razumem sta ovde ima da se prica,doživotna kazna i gotovo ako tako ne bude to je onda poraz.
  • Istina

    23.07.2023 00:02
    Tužba protiv roditelja ubice u
    Čitam komentare i zgrozim se .
    Roditelji i njihova kćerka kao i Kosta potpuno su uništeni.
    Novcem se djeca nemogu vratiti.
    Lično mislim da je kompletan sistem zakazao

  • Iris

    22.07.2023 23:47
    Bravo
    Bravo za roditelje sto ne cekaju da država opet sve gurne pod tepih I pusti niz vodu, vec organizovano I smisljeno vodi proces protiv ubice, države I koruptivnog sistema. Bravo za hrabrost I sabranost da u velikom tugovanju uspevaju da svoj bol I ljutnju kanalisu I nauce sve nas kako se protiv sporog sistema bori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.