6
Evroliga

General overview of Stark Arena grobari, navijaci, fans, supporters, flags, zastave, Supporters of Partizan raise a banner showing head coach Zeljko Obradovic of Partizan during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MERLINOV KONCERT PRAVI PROBLEM PARTIZANU: Isti dan utakmica Evrolige, moraće da se traži rešenje!

Objavljeno: 21.07.23 u 17:23

Evo o čemu se radi.

Košarkaški klub Partizan je nedavno objavio da će sve svoje mečeve u Evroligi odigrati u Areni. Međutim, nedavno se pojavio problem koji zahteva pronalaženje pravovremenog rešenja.

Naime, za 17. novembar je zakazana utakmica između Partizana i Albe sa početkom u 20:30 časova. Međutim, istog dana je takođe najavljen i koncert popularnog izvođača Dina Merlina u istoj Areni, i to pola sata pre početka utakmice, odnosno u 20 časova.

Ova situacija je stvorila konflikt u rasporedu događaja, jer je nemoguće održati koncert i utakmicu istovremeno u istom prostoru. S obzirom na to da je Partizan već najavio da će sve svoje mečeve Evrolige igrati u Areni, moraće da pronađe rešenje kako bi obezbedili odgovarajući termin za svoju utakmicu.

Postoji mogućnost da dođe i do odlaganja utakmice, što bi možda bilo i najbolje rešenje. Obzirom da je najavljeno da će crno-beli pustiti ogroman broj karata u prodaju, „sezonci“ ne bi mogli da stanu u Pionir.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
3
9

6 Komentara

  1. Arena je parama poreskih obveznika napravljena pre svega za sportske događaje i to mora da bude prioritet. Ne sme da se dešava da klubovi pokušavaju da uglave svoje termine između mnogih događanja koji sa sportom veze nemaju. Oni su prioritet a razni pevači, pevačice i ostale nek traže druge slobodne termine.

    2
    0
    Odgovori
  2. Ok je, Merlin moze da nastavi predstavu po zavrsetku utakmice, nista neobicno, PARTIZAN cesvakako dobiti utakmicu a za ostalo nije bitno..Cao Grbo, cao Merlin, vidimo se nakon kosarke…

    1
    2
    Odgovori
  3. Ma, dokle vise sa tim dokazanim srbomrscem?!
    Govorio da smo bolestan narod, pa kad su ga pitali, zašto dolazi kod nas, rekao je kako bolesnicima treba dati terapiju….
    I opet ga zovu!!!!
    Izgleda da smo bolesniji nego što drugi misle…

    10
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter