0
Evroliga

Keenan Evans (L) and Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽALGIRIS SE NE ŠALI: Dva strašna potpisa u Kaunasu!

Objavljeno: 21.07.23 u 11:29

Sjajan posao Žalgirisa.

Evroligaška pijaca se nalazi u punom jeku, a timovi svakodnevno dovode skupocena pojačanja.. Žalgiris je odlučio da zadrži okosnicu tima iz prethodne sezone.

Naime, klub iz Kaunasa je iskoristio opciju da produži ugovore na još jednu godinu Kinanu Evansu i domaćem košarkašu Brazdiekisu.

Evans je međuvremenu dobio i litvanske papire, ali je zbog kidanja ahilove tetive imao izuzetno dugu pauzu. Do momenta povrede, bio je jedan od najboljih igrača u Evroligi. Što se tiče Brazdeikisa, on se vratio u Kaunas iz NBA lige i zaista pokazao klasu, beleživši 11.5 poena po meču.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter