Danijel KrejgFoto: EPA-EFE/Luis Millan

 

I pre nego što je postao filmski Džejms Bond, Danijel Krejg je važio za jednog od najcenjenijih britanskih glumaca. Publika je uživala u njegovoj glumi u seriji „Our Friends in the North“, kao i filmovima „Layer Cake“, „Munich“ i „Road to Perdition“.

No, kao i većina glumaca, Krejg je tokom godina glume imao uloge kojima se nimalo ne ponosi, a film „Lara Croft: Tomb Raider“ iz 2001. godine, adaptaciju popularne videoigre, smatra najvećom greškom u svojoj karijeri, piše Far Out Magazine, a prenosi Index.

„Kada je pitanju ‘Tomb Raider’, morate biti svesni da taj film nije imao završen scenario“, rekao je jednom prilikom Krejg i dodao: „Jednostavno ne možete započeti sa snimanjem filma ako nemate scenario. ‘Tomb Raider’ mi je usporio karijeru. To mi je najveća greška koju sam napravio.“

Iako poznati glumac na film gleda kao na dobru životnu lekciju, nema ništa pozitivno da kaže o njemu. On čak tvrdi da mu nije bilo jasno o čemu se radi u ovom avanturističkom ostvarenju dok ga je snimao.

Ipak, Krejg je priznao da je Anđelina Džoli, glavna zvezda ovog blokbastera, doživela više kritika u javnosti nakon premijere.

„Anđelina je bila u puno lošijoj situaciji. Ona je bila u svakoj sceni i kasnije je morala da se nosi sa svim kritikama“, izjavio je glumac i dodao: „Nije trebalo da pristanem da igram u ovom filmu. Osećao sam se kao nekakav višak sve vreme.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari