JKP Drugi oktobar: Sanirane posledice sinoćne oluje

VRŠAC – Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Drugi oktobar“, policajci i vatrogasci, kao i radnici firme Štrabag, od sinoć saniraju posledice superćelijske oluje, koja je protutnjala Vojvodinom, pa i Vršcem.

Materijalna šteta bila je minimalna, povređenih nije bilo. Ali, bilo je dosta posla na čišćenju saobraćajnica prekrivenih oborenim stablima. Oluja je oborila stablo na raskrsnici ulica Petra Drapšina i Ivana Milutinovića, u Šumadijskoj, Fruškogorskoj, na bregu kod Slaviše.

Otkinutih grana ima na mnogo lokacija u gradu, a radnici Čistoće od ranih jutarnjih sati obilaze teren i sakupljaju polomljene grane. Oluja je oborila i nekoliko stabala na belocrkvanskom putu, najviše na skretanju ka Potpornju.

„Žrtva nevremena ponovo je bio i Gradski park, gde ima dosta polomljenih grana, ali su ovaj put pošteđena su stabla. Nijedno nije oboreno. Ovim putem ponovo apelujemo na sugrađane da ne ulaze u park dok se štete ne saniraju, jer postoji opasnost od pada grana“, saopštilo je JKP Drugi oktobar.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.