Nataša Šavija pokazala lice u podlivima i šavovima posle druge operacije oka (FOTO)

19.07.2023

09:10

0

Otkrila zbog čega je još kivna na Karića

Nataša Šavija pokazala lice u podlivima i šavovima posle druge operacije oka (FOTO)
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija u noći između 30. aprila i 1. maja doživela je brutalne batine, a teške telesne povrede izazvale su joj niz komplikacija, zbog kojih je morala da se podvrgne nizu hirurških intervencija. Za brutalno prebijanje optužila je Stefana Karića, sa kojim je te večeri bila na privatnom svadbenom veselju nadomak Novog Sada.

Šavija je pre nekoliko dana imala još jednu operaciju, posle koje bi oko trebalo da joj se vrati u normalu, ukoliko je to moguće.

Ona je sada držala lajv na TikToku, gde je bez ustezanja pokazala kako izgleda, a prizor je delovao zastrašujuće.

Instagram/mrs_s.happy/natasa.savija
Nataša Šavija posle druge operacije

Ona je sa podlivima, modricama i šavovima otvoreno progovorila o batinama koje je dobila, a kako je priznala, na Karića je ogorčena i zbog njegovog odlaska na more, dok je ona u bolničkoj postelji.

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu - istakla je Šavija na svom Instagramu pre nekoliko dana.

Amir Hamzagic/ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić i Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike