U petak u Zrenjaninu novi protest protiv nasilja, poznati govornici

Novi protest "Zrenjanin protiv nasilja" održaće se u petak, 21. jula.
Građani će se od 19 časova okupiti kod spomenika na šetalištu kraj jezera u Maloj Americi.
Okupljeni će na skupu poslati poruku protiv nasilja i zatražiti ispunjenje zahteva koji su postavljeni vlastima.
Na protestu će govoriti glumac Miljan Vuković, penzioner Jovan Tamburić, operska pevačica Dragana Popović, novinar Hanibal Kovač, kao i advokativa Sara el Sarag.
 
Ovo je deseti protestni skup u Zrenjaninu.
 
Podsetimo, građani traže smenu Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) i gašenje medija i tabloida koji "objavljuju lažne vesti, šire govor mržnje i nasilja i kontinuirano krše novinarski kodeks".
 
Traže i oduzimanje nacionalnih frekvencija televizijama koje "promovišu mržnju i nasilje", TV Pink i Hepi TV, hitno ukidanje rijaliti programa, kao i ostavke ministra policije Bratislava Gašića i šefa Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina