Menja se režim saobraćaja na Limanu 1: Obnova kanalizacije u pet faza do oktobra

Režim saobraćaja u ulicama Dr Sime Miloševića i Dr Ilije Đuričića biće izmenjen od danas, 19. jula zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže.
Menja se režim saobraćaja na Limanu 1: Obnova kanalizacije u pet faza do oktobra
Foto: 021.rs
Radovi će se izvoditi u pet faza, a prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kućnog broja pet do kružne raskrsnice sa Ulicom dr Ilije Đuričića.
Druga faza uz izmenu režima u okviru prve faze podrazumeva i zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Ilije Đuričića, u delu od Ulice Veljka Petrovića do kružne raskrsnice sa Ulicom dr Sime Miloševića. 
Treća faza podrazumeva zabranu saobraćaja u Ulici dr Ilije Đuričića, u delu od kružne raskrsnice sa Ulicom dr Sime Miloševića do Ulice Vladimira. 
 
Četvrta faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kružne raskrsnice sa Ulicom dr Ilije Đuričića do Jiričekove ulice. 
 
Peta faza podrazumeva zabranu saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kućnog broja pet do Bulevara cara Lazara i ova faza bi se odvijala paralelno sa prethodnim fazama.
 
Režim saobraćaja će biti izmenjen do 19. oktobra
 
Za vreme radova menja se i trasa autobusa GSP-a na liniji 13 na sledeći način:
 
Smer ka Univerzitetu: Od turbo kružnog toka na Bulevaru cara Lazara autobusi saobraćaju desno u Fruškogorsku ulicu i dalje nastavljaju kretanje do okretnice na Štrandu. Koriste štajalište Fruškogorska - Narodnog fronta.
 
Smer od Univerziteta: Na izmenjenoj trasi autobusi koriste početno stajalište Štrand okretnica, zatim idu Fruškogorskom ulicom do raskrsnice sa ulicom Narodnog fronta i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti