Građanima koji plaćaju naknadnu za odvodnjavanje omogućen onlajn uvid u stanje na računu

Svima onima koji plaćaju naknadu za odvodnjavanje, a koji imaju naloge na portalu eUprava, omogućen je onlajn uvid u stanje na računu, saopštile su "Vode Vojvodine".
Građanima koji plaćaju naknadnu za odvodnjavanje omogućen onlajn uvid u stanje na računu
Foto: 021.rs
Pravna lica na ovaj način mogu proveriti i stanje za ostale naknade za koje ih zadužuje JVP "Vode Vojvodine".
Pored direktnog uvida u stanja na računu, obveznici mogu odštampati i kartice u PDF formatu sa presekom stanja na taj dan.
Nakon uspešne prijave na portal eUprava, obveznici se preusmeravaju na server JVP "Vode Vojvodine", a pristup je moguć preko OVOG LINKA.
  • Мирка

    18.07.2023 12:40
    Боље да уведу таксу за наводњавање после сваке кише нико не одводњава једино радници водовода и чистоће чисте зачепљене сливнике по граду
  • Za redakciju

    18.07.2023 09:10
    Ispravka
    Samo bih da vas obavestim da link koji je naveden u članku ne radi, jer stalno javlja grešku prilikom logovanja. Stavite ovaj link, direktno sa voda vojvodine: https://odvod.vodevojvodine.com/Upit_stanja_odv?kc_idp_hint=oidc-idp1-p pa će oni da urade redirekciju na login, i onda sve radi kako treba :)
  • Mrcke

    18.07.2023 09:01
    Funkcioniše kao i sve ostalo u ovoj nazovi državi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti