Italijan tvrdi: Zvezda nudila Kampacu 3 miliona po sezoni, on izabrao Real! Nejpir dolazi za više od 2 miliona!

15.07.2023

14:26

0

Autor: G. F.

Novinar Sportanda Alesandro Mađi specijalizovan za dešavanja u Olimpiji Milano izneo brojke od kojih se vrti u glavi

Italijan tvrdi: Zvezda nudila Kampacu 3 miliona po sezoni, on izabrao Real! Nejpir dolazi za više od 2 miliona!
Šabaz Nejpir - Copyright Profimedia

Ovo košarkaško leto je vrelije od bilo kog dosadašnjeg, a kako sada stvari stoje valja očekivati i "porast temperature".

Italijan Alesandro Mađi, novinar koji radi za čuveni Sportando i osnivač portala posvećenog Olimpiji Milano, odlučio je da u javnost iznese cifre o kojima se ne priča. A one su takve da je teško opisati ih drugačije nego vrtoglave!

Mađi piše da Olimpija ne može da zadrži Šabaza Nejpira jer ne može da parira ponudi koju je dobio od Crvene zvezde. A u tekstu objašnjava kako je došlo do cele priče.

- Crvena zvezda je želela Nejpira i u leto 2022. godine kada je tim bio pod komandom Vladimira Jovanovića, ali tada nije došlo do saradnje. Ponovo pokretanje priče dolazi godinu dana kasnije posle odlazaka Luke Vildoze u Panatinaikos i Fakunda Kampaca u Real - napisao je Mađi, pa dodao:

 

 

- Crvena zvezda je bila spremna da plati 3 miliona evra po sezoni kako bi ubedila Kampaca da ostane u Beogradu. Igrač je izabrao Real za mnogo manje novca. Za Šabaza Nejpira ponuda ide daleko preko dva miliona evra po sezoni za dvogodišnji ugovor.

Na kraju Mađi zaključuje da su u Olimpiji Milano odlučili da ne izjednačavaju ponudu crveno-belih i puste Nejpira da ode u Beograd. Crvenu zvezdu dosad je pojačalo 7 igrača u pauzi između dve sezone.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike