Voljenikina kuma o tragično preminuloj učesnici „Parova”: Imala je partera, nije bila srećna

15.07.2023

14:12

0

U toku je istraga, a telo je poslato na autopsiju

Voljenikina kuma o tragično preminuloj učesnici „Parova”: Imala je partera, nije bila srećna
Voljenka Ilić - Copyright Printscreen Youtube/Voljenka Ilic Voljena

Smrt bivše učesnice „Parova” Voljenke Ilić potresla je njenu kumu, koja je otkrila da ona nije bila srećna, iako društvene mreže govore drugačije. 

- Voljenka se utopila u bazenu u njihovoj kući, a njen partner je tada bio u Srbiji. Ona je bila sama u Dominkanskoj Republici. Užas! A pre nekoliko dana smo se zadnji put čule. Ne mogu još da dođem sebi šta se zapravo desilo - rekla je potresena kuma Dina Drašković i dodala:

 

 

- Ona je poslednjih par meseci živela na Dominikani, tamo je imala partnera. Bilo joj je teško, nije bila srećna - rekla je kuma Voljenke Ilić.

Printscreen Youtube/Happytv
Voljenka Ilić

Kako se navodi, policija je zatekla njeno beživotno telo u bazenu sa belim velom na glavi, dok su joj noge bile vezane trakom, dok je oko glave imala pričvršćena dva plava tega. Takođe, na butini je imala crno-plavi konopac za vežbanjem, a svuda okolo su bile sveće.

U toku je dalja istraga i utvrđivanje da li je u pitanju zločin ili samoubistvo, a telo učesnice „Parova” je poslato na autopsiju.

U stanu je tokom istrage navodno pronađeno pismo koje je uputila partneru

- Ne mogu više da živim, čuvaj se i čuvaj svoju ćerku koja me je zvala majkom. Zauvek ću te voleti, idem tamo kuda me zove majka.

Podsetimo, Voljenka je tokom učešća u rijalitiju priznala da je pokušala da se ubije. 

- Da. Pokušala sam samoubistvo, nisam videla svoje bolje sutra i nisam videla svrhu svog života. Htela sam da se automobilom zakucam u bankinu i prekratim muke koje imam. Moj ceo život je kao šansa, šansa i ništa.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike