7
Evroliga

FOTO: Instagram screenshot/@MiskoRaznatovic

GROBARI BRUTALNO IZVREĐALI RAŽNATOVIĆA: Grafit na zgradi Miškove agencije iznenadio sve! (FOTO)

Objavljeno: 14.07.23 u 13:49

Pritisci se nastavljaju.

Jam Madar je napustio ekipu Partizana i preselio se u Istanbul gde će braniti boje Fenerbahčea. ‘Crno-bele’ je napustio na insistiranje Željka Ražnatovića, menadžera koji ga do tada nije zastupao.

Kako je Ražnatović rekao, čitav problem je nastao jer Partizan nije želeo da Madaru poveća platu za 75.000 evra. Navijači Partizana sve shvatili vrlo lično i putem društvenih mreža su krenuli da vređaju Ražnatovića i Madara.

Sada su otišli i korak dalje, pa su na zgradi u kojoj se nalazi BeoBasket agencija naslikali grafit:

‘Mega pohlepna seljačina’

Čime su aludirali i na njegov klub Megu, ali i na njega lično. Epilog svega je viđen u zvaničnom saopštenju Partizana, koji je najavio da u buduće klub neće sarađivati sa igračima koje zastupa ta agencija.

46
2

7 Komentara

  1. Partizan treba da pokrene postupak eliminacije manadzerski timova iz ABA i KSL lige.. Inace, Raznjatovic debelo naplacuje propuste u sporovodjenju propisa u regionu….

    1
    0
    Odgovori
  2. Nisam za ovakvu vrstu kritika protiv coveka koji mi i nije nesto simpatican ali kao i svi privatnici radi samo svoj posao i gleda iskljucivo svoje interese. Ovaj prostakluk i izivljavanje po privatnoj infrastrukturi je delo isfrustirane balavurdije a ne navijaca Partizana kao sto neki novinari gledaju da iskoriste i privuku interes i znatizelju citalaca.

    5
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter