Izvor: TU Magazine

Magazin Time Out je specijalizovan za preporuke putovanja i otkrivanje najboljih turističkih ponuda u gradovima od prirodnih lepota, do kulture, umetnosti klubova ili hrane.

Oni svake godine objavljuju listu naboljih gradova koji se moraju posetiti bar jednom u životu. Bihać se našao među najboljim destinacijama na toj listi.

Grad Bihać u Bosni i Hercegovini se od preporučenih 16 evropskih gradova našao na 11. mestu. Kako magazin navodi, Bihać je grad na obali najlepše reke u Bosni i Hercegovini. On nudi priliku za savršen odmor svim ljubiteljima prirode i aktivnog odmora.

Savršen dan u Bihaću prema magazinu Time Out bi izgledao ovako: Probudite se među ostrvima i skulpturama Japodskih otoka pre nego istražite slapove Nacionalnog parka Una. Nakon toga, obavezno završite dan tradicionalnom hranom i pićem u restoranu koji se nalazi uz reku.

Prvo mesto na top listi Time Out-a zauzima Arl u Francuskoj, na drugom je Brno u Češkoj, a na trećem mestu se našao Kaunas u Litvaniji.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.