Za sebe uvek bira najbolje: Udovica Marinka Rokvića ima novu ljubav, više ne krije koliko je srećna

od strane | jul 13, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Udovica Marinka Rokvića konačno je pronašla za sebe utehu

Slavica Rokvić, udovica Marinka Rokvića, dugo nije mogla da se oporavi nakon smrti legendarnog pevača. I pored divnih sinova Nikole i Marka, unučića i dve predivne snahe kakve samo mogu da se požele, bol za Marinkom bila je dominantna i jaka, pa je očito Slavici bilo potrebno vreme da se pomiri sa sudbinom i, upravo Marinku za ljubav, nastavi dalje u život.

Pročitajte: Simptomi koje svi ignorišu vode do bolesti – Otrezniće vas slike mršavog Nikole Rokvića FOTO

Rajko Ristić

Udovica Marinka Rokvića inače je i te kako vredna i požrtvovana žena koja ima različita interesovanja, pa je u međuvremenu, nakon smrti muža, napisala knjigu, a pored toga što brine o kući, kuva i sve drži pod kontrolom, te čuva unuke, Slavica se bavi i proizvodnjom prirodne kozmetike i u tome je sve uspešnija.

Pročitajte: Lepa Lukić kroz suze otkrila koju su TAJNU ona i Marinko Rokvić čuvali godinama

Rajko Ristić

− Kombinacija kreme za lice i seruma je upravo ono što je našoj koži potrebno. Nestvaran, zateže, hidrira, neguje, briše bore… Namenjen je svim tipovima kože. Štiti lice od sunca prirodnim zaštitnim faktorom, a preplanulost će jednim delom biti zasluga ovog jedinstvenog preparata – objašnjava Slavica Rokvić u jednoj od objava na Instagramu s namerom da svi vide sa koliko ljubavi stvara svaki preparat.

Pročitajte: Stigle novosti o broju četiri – Bojana i Nikola Rokvić obradovali neverovatnim vestima, čestitke pljušte FOTO

− Kroz dugi niz godina pravljenja prirodne kozmetike shvatila sam da dodavanjem novih esencija pojačavam dejstvo kreme, podstičući bolju regeneraciju i tonus kože. Ulja su brižljivo birana, najbolja, jer sam obećala sebi da se neću upuštati u kvantitet, već u kvalitet proizvoda koje i sama koristim. Za sebe uvek birajte najbolje jer to i zaslužujete – navodi udovica Marinka Rokvića koja je sebe pronašla u izradi prirodne kozmetike, pa je spojila lepo i korisno jer na tome može jako lepo i da zaradi.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Svet

IZVOR: Hello

FOTO: Rajko Ristić/Ata Images/Instagram

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs