Fudbalski trener zaboravio telefon u restoranu, u njemu pronađene užasne scene: Snimao se dok je silovao dečake, vrbovao ih na igralištu

12.07.2023

16:20

0

Vlasti su istražile i pronašle stotine uznemirujućih slika i video-zapisa na telefonu 63-godišnjaka

Fudbalski trener zaboravio telefon u restoranu, u njemu pronađene užasne scene: Snimao se dok je silovao dečake, vrbovao ih na igralištu
Copyright Profimedia/Pixabay

Policija je saopštila da je uhapsila „popularnog" fudbalskog trenera iz Tenesija nakon što je na njegovom mobilnom telefonu pronašla video-zapise koji prikazuju silovanje dečaka u nesvesti.

Kamilo Hurtado Kampos nalazi se u pritvoru u Frenklinu pod optužbom za silovanje deteta i seksualnu eksploataciju maloletnika, a očekuju se i dodatne optužbe, navodi se u nedeljnom saopštenju policije Frenklina.

Policija kaže da je upozorena nakon što je Kampos ostavio svoj telefon u restoranu, a zaposleni su pregledali uređaj tražeći informacije o vlasniku kako bi mogli da ga vrate.

- Umesto toga pronašli su desetine video-snimaka i slika dece, pa su pozvali policiju - navode vlasti u saopštenju za javnost.

Vlasti su istražile i pronašle stotine uznemirujućih fotografija i video-snimaka na telefonu 63-godišnjaka, navodi se u saopštenju. Policija kaže da je Kampos „snimao sebe kako siluje dečake u nesvesti stare između 9 i 17 godina“.

Do sada je pomoću materijala na telefonu ustanovljeno da je silovao „najmanje 10 dece", a detektivi su uspeli da identifikuju tri žrtve, navodi policija.

Franklin Police Department
Kamilo Hurtado Kampos

- Javilo nam se još petoro za koje nismo znali. Nismo ni blizu kraja našeg pregleda dokaza u ovom užasnom slučaju - navela je policija Franklina u tvitu u ponedeljak.

Detektivi kažu da žrtve možda i ne znaju da su silovane jer su bile u nesvesnom stanju.

Kampos je poslednje dve decenije živeo u Frenklinu, južno od Nešvila.

Fudbalski trener je navodno često posećivao školska igrališta gde bi prilazio deci i zvao ih da igraju fudbal, da bi mnoge od njih zatim pozivao u svoj dom pošto je stekao njihovo poverenje, navode vlasti u saopštenju.

Kamposova kaucija određena je na 525.000 dolara, rekao je portparol šerifa okruga Vilijamson.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike