VIDEO: Prvi trejler za novog Vilija Vonku i Fabriku čokolade - sa Timotijem Šalameom u glavnoj ulozi

Studio "Warner Bros" objavio je prvi trejler za film "Vonka".
U pitanju je filmska adaptacija priče o Viliju Vonki, književnom liku iz romana "Čarli i fabrika čokolade" Roalda Dala. Naslovnog junaka igra Timoti Šalame.
Za razliku od drugih adaptacija poznate knjige za decu, predstojeći film reditelja Pola Kinga u svom fokusu ima mladog Vilija Vonku i njegove avanture pre nego što je otvorio svoju svetski poznatu fabriku čokolade. U filmu će biti prikazan i trenutak kada se on prvi put susreo sa Umpa Lumpama, patuljcima koji će kasnije raditi u njegovoj fabrici.
"Vonka" je filmski mjuzikl, a Timoti Šalame, zvezda ovog ostvarenja, svoj talenat za pevanje i ples pokazaće u sedam numera.
 
Osim njega, u filmu igraju i Olivija Kolman, Kigan Majkl Kej, Rouan Atkinson, Seli Hokins i Hju Grant. "Vonka" je snimljen s budžetom od 125 miliona dolara.
 
Premijera filma zakazana je 15. decembar. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film