Sreda, 12.07.2023.

05:40

RHMZ: Idemo ka 40

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Izvor: Tanjug

RHMZ: Idemo ka 40
FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIÆ

Posle podne u Vojvodini, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 14 stepeni do 23 stepena, najviša od 34 stepena do 38 stepeni.

U Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 19 stepeni do 23 stepena, najviša oko 38 stepeni.

U četvrtak pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 34 stepena do 40 stepeni, a u severnim i centralnim predelima Srbije posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Krajem dana i tokom noći ka petku mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom, naročito na severu Srbije, gde će biti uslova i za lokalnu pojavu vremenskih nepogoda sa gradom i jakim i olujnim severozapadnim vetrom.

U petak promenljivo uz kratkotrajni pad temperature, još ponegde sa pljuskom i grmljavinom. Od subote stabilno uz porast temperature, a od nedelje i veoma toplo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: