Sport

0

Siner o Noletu: Biće to drugačiji meč nego prošle godine

Autor: S.V.

Izvor: Sport klub

Siner o Noletu: Biće to drugačiji meč nego prošle godine

Izvor: (Beta/AP Photo/Alberto Pezzali)

Rival Novaku Đokoviću u polufinalu Vimbldona biće Janik Siner. Njih dvojica su se već sastajali na terenima Ol Ingland Kluba i to prošle godine.

To je „onaj“ meč koji proganja Italijana, kada je u četvrtfinalu vodio 2:0 protiv vimbldonskog šampiona i na kraju ipak izgubio.

– Za početak, treba doći do 2:0. Biće to nesumnjivo potpuno drugačiji meč od onog od prošle godine. On me zna bolje, znam i ja njega bolje. Biće to pomalo i taktička bitka. Ali i mentalna, zar ne? Kada igrate protiv Novaka uvek je teško, posebno na Gren slemu. Ali srećan sam. Boriću se za svaku lopticu, uživaću u svakom momentu. Moram da idem jako i da pokušam da ga nadvladam. Napredovao sam fizički, mnogo sam snažniji, ali i mentalno. Igram mudrije. Videćemo kako će ići – rekao je Siner.

Može se reći da je imao lak put, s obzirom da nije do polufinala igrao sa igračem iz prvih 50.

– Ne gledam to tako, jer svako ko dođe tako daleko vredi, zar ne? Na primer Roman je danas igrao na znatno višem nivou nego što to njegov renking pokazuje (92. mesto). Pobeđivao sam igrače iz vrha na ovim terenima. Tako da, svakom meču i svakom protivniku prilazim sa ispravnim stavom.

 

Đoković i Siner igraju polufinale u petak.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR