Vesti

0

Građani zvižducima dočekali Koluviju ispred suda (VIDEO)

Autor: SA

Izvor: N1

Građani zvižducima dočekali Koluviju ispred suda (VIDEO)

Izvor: Beta/Amir Hamzagić

Građani koji su se okupili ispred Specijalnog suda u Beogradu kako bi pružili podršku inspektoru Dušana Mitića koji danas nastavlja svedočenje u slučaju "Jovanjica", ispratili su zvižducima i uvredama ulazak prvooptuženog Predraga Koluvije u zgradu suda.

Koluvija se nešto pre 10 časova, u pratnji više osoba, pojavio ispred Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici, a čim su ga ugledali, okupljeni građani su počeli glasno da zvižde, dovikuju "ua", i da ga psuju.

Veliki broj građana došao je jutros ispred Specijalnog suda, na poziv dela opozicionih stranaka, kako bi pružio podršku Mitiću koji je dočekan ovacijama i povicima: "Heroj" i "Ne damo Dušana".

Pre početka suđenja, predstavnici dela opozicije poručili su građanima da inspektore Mitića i Slobodana Milenkovća štiti samo javnost i da nigde u svetu nije zabeleženo da policajci koji su otkrili tako veliku fabriku droge budu tretirani kao osumnjičeni.

Ispred suda sa građanima su poslanici Marinka Tepić, Miroslav Aleksić, Nebojša Zeleneović, Đorđe Miketić, Marija Lukić, Janko Veselinović, Srđan Milivojević, Borislav Novaković, Pavle Grbović, Biljana Đorđević, Borko Stefanović...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR