Stara taktika lažnih dostavljača: Evo šta su četvorica osumnjičenih za ubistvo u Zemunu uradila u tužilaštvu

10.07.2023

16:33

0

Autor: Mi. S.

Goran M. (26), Darko K. (26), Igor G. (33) i Zoran J. (26) osumnjičeni za teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu

Stara taktika lažnih dostavljača: Evo šta su četvorica osumnjičenih za ubistvo u Zemunu uradila u tužilaštvu
Milan Jorović ubijen je ispred kuće u Zemunu - Copyright Printscreen/YouTube/Rudar7 24sedam/Goran Sivački

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je pokrenulo istragu protiv četvorice osumnjičenih za učešće u ubistvu 31-godišnjeg Milana Jorovića 21. juna ove godine u Zemunu. Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu.

Svi osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

printscreen/MUP
Hapšenje osumnjičenih za ubistvo Milana Jorovića

Posle saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice su doveli do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vodjenje krivičnog postupka, a Goranu M. i zbog opasnosti od bekstva.

Određen pritvor  do 30 dana

Viši sud u Beogradu je doneo odluku i odredio pritvor četvorici osumnjičenih za učešće u ubistvu 31-godišnjeg M. J. 21. juna ove godine u Zemunu.

Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) pritvor do 30 dana odredio je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, saopšteno je iz tog suda.

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opesrvirali Milana,, a 21. juna se Goran M. maskirao u dostavlјača hrane, motorom prišao do oštećenog i iz vatrenog oružja  u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga. Nakon toga je pobegao motociklom sa lica mesta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike