Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.07.2023.

10:37

Mirotić odbio Olimpijakos, iz trke ispao i PAO

Kako prenose grčki mediji, Nikola Mirotić je odbio ponudu Olimpijakosa.

Izvor:

Autor:

Mirotić odbio Olimpijakos, iz trke ispao i PAO
Foto: Profimedia

Još uvek košarkaš Barselone je navodno rekao jednom od igrača ekipe iz Pireja da neće biti njegov saigrač naredne sezone, a to je ubrzo potvrdio i igračev agent.

Navedeni događaji su se navodno dogodili u subotu uveče, a dan kasnije se pojavila informacija da je Panatinaikos poslao ponudu vrednu 7,5 miliona evra na dve godine. Prema izvorima "SDNA", i tim iz "OAKA" arene je ispao iz trke u međuvremenu.

Tačnije, dovođenje Mirotića u vezu sa tim klubom je bila posledica euforije nakon dolaska Kostasa Slukasa.

To znači da je sada konkurencija sprskim klubovima značajno manja kada je potpis Mirotića u pitanju. Osim Partizanu i Crvenoj zvezdi, najveće šanse se daju Olimpiji, a nešto manje Monaku. Među ta četiri kluba treba tražiti njegov naredni tim.

Podsetimo, tokom vikenda je preneto da je Crvena zvezda pojačala svoju ponudu i u nedelju poslala novu Nikoli Mirotiću i njegovim agentima.

Videćemo da li će to biti dovoljno da zadivi bivšeg igrača Reala, Barselone i nekoliko NBA klubova i uskoro ćemo saznati i gde će nastaviti svoju karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu