0
Evroliga

from left Zach LeDay, Ioannis Papapetrou, Dante Exum, Tristan Vukcevic and Yam Madar during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LEPE VESTI ZA GROBARE: Jedan od najvažnijih igrača Partizana hoće da ostane u Humskoj uprkos svemu!

Objavljeno: 10.07.23 u 09:50

Čini se da ga ni NBA više ne zanima toliko

Košarkaški klub Partizan će najverovatnije zadržati veći deo svoje ekipe i u narednoj sezoni, a jedan od igrača koji bi mogao da ostane je i Jam Madar, što je indirektno najavio.

Madar je nedavno bio gost na „Festivalu košarke“ koji se održao na grčkom ostrvu Siros, a okupio je mnogobrojne košarkaše iz celog sveta. Organizator festivala bio je Jorgos Printezis, a među prisutnima su se našla imena kao što su Joanis Papapetru, Matijas Lesor, Kostas Papanikolau, Aleksej Pokuševski.

Izraelac Jam Madar bio je među učesnicima, a bio je u društvu svojih bivših saigrača iz PartizanaMatijasa Lesora i Joanisa Papapetrua. Iako se spekulisalo o njihovom odlasku iz tima, Madarov prisustvo sugeriše da bi mogao ostati u klubu.

Madar je davao i izjavu tamošnjim medijima, dok je na neki način indirektno i otkrio svoj klub za iduću sezonu. To je Partizan.

Mnogo će nedostajati Lesor i Papapetru, kako u igračkom, tako i u ljudskom smislu. Poseban odnos sam ima sa Lesorom, nemam nikakvu dilemu da će biti centralna figura u sastavu Panatinaikosa, da će jako brzo postati jedan od omiljenih igrača među navijačima, kao što je to bio slučaj i dok je nosio dres Partizana. Zajedno smo ostvarili čudesne rezultata u minuloj sezoni, ostao je žal što nismo stigli do finalnog turnira Evrolige. Sada ćemo biti rivali na parketu, ali ostajemo veliki prijatelji. Lesoru, Janisu i Panatinaikosu želim sve najbolje, a nemam nikakvu dilemu da oni isto žele Partizanu u sezoni koja sledi – rekao je Jam Madar.

Još uvek se očekuje zvanična potvrda i detalji oko budućnosti Jam Madara, ali ukoliko ostane u Partizanu, to bi bio još jedan važan korak u zadržavanju većine tima za narednu sezonu. Navijači crno-belih mogu biti optimistični i nadati se uspešnoj godini sa poznatim licima na terenu.

133
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter