Sin tragično nastradale glumice svakog dana pominje majku: Tri godine je prošlo od njene smrti i dana kada je njemu spasila život

10.07.2023

07:45

0

Dečak danas živi sa ocem, ali je okružen i drugim članovima porodice

Sin tragično nastradale glumice svakog dana pominje majku: Tri godine je prošlo od njene smrti i dana kada je njemu spasila život
Naja Rivera - Copyright Profimedia

Glumica Naja Rivera, najpoznatija po ulozi u seriji "Glee", tragično je nastradala pre tri godine, kada se utopila u jezeru. 

Kako se navodilo, ona je uspela da spasi sina, ali ne i sebe. Njen mezimac Džouzi danas ima osam godina, a na majku misli svakog dana. 

Naime, Džouzi sada živi sa svojim ocem Rajanom, a kako tvrdi izvor, ne dozvoljavaju da uspomena na Naju izbledi.

Profimedia
Rajan Dorsi sa sinom Džouzijem

- Okruženi su porodicom, uključujući Najinu sestru i Rajanove roditelje. Svima je prioritet da Džouzi ima srećan život. Trebalo im je vreme da se vrate u normalne tokove nakon njene smrti. Ali sada rade sjajan posao - kaže izvor i dodaje:

- Rajan je zaista najbolji otac. Džoi je divan dečak. Veoma je pametan, takođe. Njihov dom je ispunjen Najinim slikama. Pričaju o njoj svakodnevno, Džouzi joj poželi "laku noć" pred spavanje. Drže živom uspomenu na nju.

Podsetimo, Naja i Rajan su sina dobili u septembru 2015. godine. Par se venčao godinu ranije, ali kada je njihov sin imao 14 meseci, oni su se rastali.

Profimedia
Naja Rivera

Kako je Naja nastradala

Naja je tragično nastradala kada je imala 33 godine. 

Za sina je bila veoma vezana i stalno je provodila vreme sa njim, vodila ga čak i na snimanja, te se trudila i da ide na izlete sa dečakom. Jedan takav koštao ju je života.

Naja i Džouzi su, naime, otišli u vožnju brodićem na jezeru. Tačnih dokaza o tome šta se dogodilo nema, ali se pretpostavlja da je ona uspela da spasi život sinu, ali ne i sebi. 

Pet dana nakon nestanka, njeno telo je pronađeno na dubini od preko 25 metara i izvučeno iz vode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike