Subota, 26.06.2010.

15:53

ČA: Ubio suprugu i povredio unuka

Čačanska policija pritvorila je jutros Miroslava M. (57) iz Atenice kod Čačka, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Izvor: Tanjug

Default images

Osumnjičeni je, prema saopštenju MUP-a, oko ponoći u porodičnoj kući zadao više uboda nožem svojoj supruzi Gordani, koja je od zadobijenih povreda odmah preminula.

U trenutku ubistva u kući se nalazio i devetnaestogodišnji unuk Miroslava M, koji je pokušavajući da odbrani babu zadobio posekotine po rukama.

Dečak se nalazi na lečenju na odeljenju dečje hirurgije čačanske bolnice, gde novinarima za sada nisu mogli da daju nikakve informacije o njegovom stanju.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda u Čačku Bojan Tešić, zamenik višeg tužioca i policijski inspektori.

Po nalogu istražnog sudije danas će biti izvršena obdukcija tela, dok će osumnjićeni Miroslav Milošević uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: