Metju Mekonahi i njegova supruga darovali sinu za rođendan nešto, za njih, neobično: Veoma smo nervozni, tri godine smo pričali o tome

09.07.2023

07:45

0

Za mnoge roditelje će ovo biti iznenađenje, ali oni nisu kao svi

Metju Mekonahi i njegova supruga darovali sinu za rođendan nešto, za njih, neobično: Veoma smo nervozni, tri godine smo pričali o tome
Metju Mekonahi i Kamila Alvez - Copyright Profimedia

Metju Mekonahi i njegova supruga proslavili su rođendan najstarijeg sina Livaja, koji je napunio 15 godina.

Pored, verovatno, brojnih drugih poklona koje je dobio od roditelja, oni su rešili da mu poklone, tačnije dozvole, nešto što do sada nije mogao.

U snimku koji su objavili na društvenim mrežama, njih dvoje su čestitali sinu rođendan, a onda otkrili da su nervozni zbog jednog poklona koji mu daju.

Profimedia
Kamila Alvez i Metju Mekonahi

- Jesam, ja sam malo nervozna. Dozvoljavamo ti, Livaj, da se danas pridružiš društvenm mrežama! Pričali smo o ovome veoma dugo, spremali se za to skoro tri godine - rekla je Kamila. 

Oni su podelili i to da su sigurni da njihov sin zna ko je i šta je. 

- On zna njegov put. Mislim da će moći da se izbori sa ovim, Ima divnu priču da ispriča, da podeli. Želim svima da poručim da dobijaju veoma kul i dečka punog poštovanja i nadam se da ćete ga tretirati na isti način. Livaj, uživaj u avanturi, deli svoju priču i pokaži sebe - rekao je glumac.

 

 

U svojoj prvoj objavi, Livaj se predstavio pratiocima, rekavši da želi da priča o surfovanju, modi i porodici.

- Zdravo, ja sam Livaj. Želim nešto da vam kažem. Što ste stariji, pokušavaće da vam nametnu više pravila koja morate pratiti. A samo treba da živite - rekao je on.

 

 

Metju i Kamila, pored Livaja, imaju i sina Livingstona i ćerku Vidu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike