Celebrity News

Botoks i estetski zahvati su učinili svoje: Pogledajte kako danas izgleda lice Đošine mlade iz Porodičnog blaga, bićete u šoku (FOTO)

Jelena Čvorović danas izgleda ovako

Botoks i estetski zahvati su učinili svoje: Pogledajte kako danas izgleda lice Đošine mlade iz Porodičnog blaga, bićete u šoku (FOTO)

Jelena Čvorović Paunović od onih je glumica koje svoju privatnost nikada nisu preterano medijski eksponirale. Tek ponešto što za njenu karijeru nije vezano je poznato, a budući da se u javnosti gotovo i ne pojavljuje, mnogi su zaintersovani da saznaju kako glumica specifičnog glasa i stasa Jelena Čvorović danas izgleda.

 

Printscreen

 

 

Glumica koju su mnogi zavoleli kao Žaklinu u seriji "Srećni ljudi" i Kasandru u "Porodičnom blagu", zapravo se nije mnogo promenila, pa je i dan danas na ulici prepoznaju.

 

 

 

 

- Moja ćerka je jednom rekla da joj niko ne veruje da joj je majka glumica. Pošto inače radim u pozorištu, snimila sam serije i onda se situacija u njenom društvu promenila - kroz osmeh je jednom prilikom rekla Jelena koju je nažalost pre nekoliko godina zadesila porodična tragedija.

 

 

 

 

Naime, suprug sa kojim ima ćerku, preminuo je, te od tada ona nosi veliku tugu i bol u svom srcu, međutim život je hrabro nastavila dalje kako bi na pravi put izvela svoju naslednicu za koju je jako vezana.

 

 

 

 

Poznata glumica koja je igrala i u mnogim predstavama poput "Kokošijeg slepila", "Samoubice" i "Balkona" inače je rodom iz Bajine Bašte, a Jelena Čvorović danas živi i radi u Beogradu.

 

 

 

 

Iako će sledećeg meseca napuniti 75 godina, mnogi su složni u mišljenju da izgleda sjajno, te da godine nisu u značajnoj meri na nju ostavile traga.

 

Komentari (0)

Loading