KOJIN SIN JE PREUZEO KONJA Vlasnica škole jahanja otkrila detalje tragične smrti brata Nikole Koja! FOTO

14:17

08.07.2023

Podeli vest:

Pritnscreen

Brat glumca Nikole Koja, Vladimir Kojo tragično je izgubio život usled sudara sa konjem na hipodromu.

Vladimir je nastradao 23. juna, a sahranjen je 4. jula. Danas se u jutarnji program „Novo jutro“ uključila Nina Šobota, vlasnica škole jahanja, koja je progovorila o ovom slučaju, ali i otkrila da je Vladimirov sin, Velja preuzeo treniranje ovog konja.

Printscreen/TV Pink

– Ovde je mesto gde se dogodila nesreća našem prijatelju, koji je trener galopskih grla. Oni su najbolji, ali su isto tako i malo ludi, nepredvidivi. Kad je džokej pao sa konja, konj je u punom galopu krenuo po stazi ka izlazu, vidite sada devojku kako jaše, to su velike brzinu. Džokej je okej, nije životno ugrožen, konj je okej, i dalje je u treningu, preuzeo ga je njegov sin – otkrila je Nina, pa nastavila:

TV PINK

– Konj je uznemiren, osete konji sve, energiju… Ali vole ljudi, to je adrenalin, to su trkački konji. Žbun nam pravi problem, nepregledna je staza, imamo problem što nemamo rampu, bankine su oštećene. Nebezbedno je za džokeje. A što se tiče rekreativnih konja, nije toliko strašno, to su polukrvni konji, bolja je bezbednost, jer smo tamo na sredini – istakla je ona.

printscreen/Pink TV

– Ovaj žbun koji stoji, čovek je izleteo, da konj ne bi otišao na ulicu. On nije procenio situaciju kako treba. Da, mi često stanemo ispred konja, raširimo ruke, konj u večini slučajeva neće da pređe preko čoveka, stane, ali u ovom slučaju nije. Ali mi ne možemo da procenimo šta će da se desi, dešavaju se ove stvari. Redak i jako tragičan slučaj, ali to ne znače da ljudi treba da se naplaše od ovih životinja – dodala je Šobota.

(Pančevac/Blic)

POSLEDNJI POZDRAV DRAGOM BRATU Rođeni brat Nikole Koje tragično stradao na hipodromu! FOTO

PREMINUO ČUVENI REDITELJ SRĐAN KOLJEVIĆ Nakon duge i teške boleti umro u 56. godini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.